Familieportret

Wat is er mooier om tijdens, of na een geslaagd weekend of een prachtige vakantie op Vlieland een blijvende herinnering te hebben van jezelf, je gezin, je kinderen, je familie en vrienden. 

Lex Vergnes kan hiervoor zorgen. Tijdens de shoot die ongeveer een uur in beslag zal nemen worden er veel verschillende foto`s gemaakt. Zo maak ik niet alleen foto`s van iedereen samen maar kan er desgewenst ook van een ieder apart een portret worden gemaakt.

Kinderfotografie
Natuurlijk kan je ook bij Lex terecht als je prachtige en unieke foto`s van je kind(eren) wilt laten
maken. Een prachtig cadeau voor thuis aan de muur, op kantoor of om weg te geven aan opa`s en oma`s. Ook deze foto wordt geheel aan de hand van je/jullie wensen gemaakt. Een knuffel zorgt ervoor dat je kindje zich op zijn/haar gemak voelt tijdens de sessie en maakt de foto extra speciaal.

Portret / Duo shoot
Mis jij ook die prachtige, liefdevolle, romantische en spannende foto van jou en je partner?
Of wil je je schatje gewoon verrassen met een origineel cadeau? Zoek niet verder en vraag Lex om jullie “vast te leggen.”
Aan de hand van je/jullie  persoonlijke wensen zoeken we samen naar een geschikte locatie. Hierbij kan je denken aan een reportage op het strand en in de duinen, het bos of aan de wad kant. Alles is mogelijk en bespreekbaar.     

Hoe boek je een Fotoshoot?

* Vul je gegevens in op ons contactformulier en vermeld het aantal personen, de voorkeursdatum en dagdeel.

* Kom even bij ons langs op Dorpsstraat 125  (links naast het gemeentehuis)

* Neem telefonisch contact op met Lex: 06-20582271